WelkomWie is wie?AgendaFotoGastenboekMuziekVideoBlogBoekingen
Clash of the Coverbands
16 Januari 2009

16 januari de eerste voorrronde van the Clash of the Coverbands. Eigenlijk waren we er nog helemaal niet klaar voor, maar we zijn toch naar Rotterdam afgereisd om mee te doen. Helaas moesten we als eerste band beginnen. Weinig publiek. Pas tegen het einde van ons optreden liep de zaal een beetje vol. De jury schreef het volgende:

De aftrap in deze allereerste voorronde/selectieronde van ‘The Clash 2009’ werd verricht door 4-mans Rock coverband Join the Grid uit Schiedam. Join the Grid liet een zeer goede indruk achter met repertoire van o.a. Anouk, Beth Hart en Kim Wilde. Instrumentaal een zeer functionele band maar met een bijzonder sterke leadzangeres die veel indruk maakte. In de presentatie zou de band wat publieksgerichter mogen acteren zodat er meer interactie ontstaat. Vanwege hun goede prestatie afgelopen vrijdag en de ruime potentie die ze hebben zich met gemak te kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau kreeg Join the Grid een nominatie voor één van de zes Wild-Cards die na afloop van de 15 voorrondes worden vergeven aan de beste bands die zich niet direct hebben weten te plaatsen voor de finale-rondes.

Goed nieuws dus. Een zeer goede kans op een wildcard, nog tijd om te werken aan verbetering. De tijd zal het leren.


Bruiloft Andrew en Martine
06 September 2008

Gisterenavond op de bruiloft gespeeld van onze die-hard fans Andrew en Martine. het 1e gedeelte van de 1e set moest de sfeer er nog een beetje inkomen. Het is in het begin altijd een beetje aftasten. Enkele gasten kwamen de vloer op om lekker te dansen en mee te blèren met de overbekende hitjes van Anouk, Cranberries en uiteraard No doubt en Kim Wilde. Na een pauze van een half uurtje waarin de familie het bruidspaar lekker bezighield, waren wij weer aan de beurt. We zijn, samen met de gasten, helemaal losgegaan. Speciale bewondering voor Rien die gisteren voor het eerst heeft meegespeeld en "even"een kleine 30 nummertjes erin gestampt heeft. Toppie!!!
Ronald was ziek maar hij heeft doorgezet en toch maar even met zijn zieke lijf alles gegeven wat erin zat... Tof dat hij na een paar uurtjes slaap toch kwam spelen, ik geef het je te doen.

Speciale vermelding voor Louis: Bedankt voor het sjouwwerk terug, het Bobben, het schoonmaken van brillen, vervangen van gitaarbanden, inschenken van drank én het regelen van het geluid. Kortom: geweldig!

Op naar het volgende optreden... we kijken er al weer naaruit.

Andrew en Martine : bedankt voor de heerlijke avond en geniet van jullie huwelijksreis. xxx[ 2009 ]
[ 2008 ]
16-01-09 Clash of the Coverbands
06-09-08 Bruiloft Andrew en Martine
2002-2009 Join-the-Grid (Visitors: 95447 - Clicks: 613763)