WelkomWie is wie?AgendaFotoGastenboekMuziekVideoBlogBoekingen
Bruiloft Andrew en Martine
06 September 2008

Gisterenavond op de bruiloft gespeeld van onze die-hard fans Andrew en Martine. het 1e gedeelte van de 1e set moest de sfeer er nog een beetje inkomen. Het is in het begin altijd een beetje aftasten. Enkele gasten kwamen de vloer op om lekker te dansen en mee te blèren met de overbekende hitjes van Anouk, Cranberries en uiteraard No doubt en Kim Wilde. Na een pauze van een half uurtje waarin de familie het bruidspaar lekker bezighield, waren wij weer aan de beurt. We zijn, samen met de gasten, helemaal losgegaan. Speciale bewondering voor Rien die gisteren voor het eerst heeft meegespeeld en "even"een kleine 30 nummertjes erin gestampt heeft. Toppie!!!
Ronald was ziek maar hij heeft doorgezet en toch maar even met zijn zieke lijf alles gegeven wat erin zat... Tof dat hij na een paar uurtjes slaap toch kwam spelen, ik geef het je te doen.

Speciale vermelding voor Louis: Bedankt voor het sjouwwerk terug, het Bobben, het schoonmaken van brillen, vervangen van gitaarbanden, inschenken van drank én het regelen van het geluid. Kortom: geweldig!

Op naar het volgende optreden... we kijken er al weer naaruit.

Andrew en Martine : bedankt voor de heerlijke avond en geniet van jullie huwelijksreis. xxx[ 2009 ]
[ 2008 ]
16-01-09 Clash of the Coverbands
06-09-08 Bruiloft Andrew en Martine
2002-2009 Join-the-Grid (Visitors: 94928 - Clicks: 611247)